Geluidswerend glas

Helpt tegen geluidsoverlast

Geluidswerend glas in uw woning

3 sterretjes wit

Heeft u in het dagelijks leven te maken met geluidsoverlast? Bijvoorbeeld van treinverkeer of wegverkeer? Of woont u nabij een aanvliegroute voor vliegtuigen? 

Lawaai in uw woonomgeving is erg vervelend en bovendien kan veel blootstelling aan geluidsoverlast schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het plaatsen van geluidswerend glas kan meehelpen om de rust weer terug te brengen in uw woning.

Geldersch Glasbedrijf levert speciaal glas met een akoestische isolatie, zoals we dat noemen. Dit glas is voorzien van een speciale geluidswerende folie die trillingen, veroorzaakt door geluid, weert. Dit kan in zowel enkel- en/of dubbele beglazing met HR coating.

Onze Kennis & Ervaring
panden voorzien van monumentenglas
0
Panden voorzien van veiligheidsglas
0
Glaskussens
0

Geluidswerend dubbel glas.

Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een spouw gevuld met edelgassen of lucht. Bij geluidswerend dubbelglas HR++ zit er tussen de spouw naast de gasvulling ook een HR coating op de binnenruit.

We noemen dit glas ook wel geluidswerend isolatieglas. Dit glas reduceert dus niet alleen de hoeveelheid geluid aanzienlijk, maar heeft ook nog eens een warmte-isolerende werking. 

En naast dat het geluiden van buiten naar binnen dempt, werkt het ook andersom.

Geluidswerend glas kan zowel in dubbelglas als enkel glas worden toegepast. En het is ook uitstekend te combineren met andere glassoorten, zoals veiligheidsglas, monumentenglas of zonwerend glas.

Geluidswerende folie glas.

Geluidswerend glas is gelaagd glas dat is voorzien van een speciale akoestische PVB folie. Die geluidswerende folie zorgt ervoor dat geluidsgolven weerkaatsen en daardoor de woning niet of nauwelijks binnendringen. 

Glas met een geluidswerende folie kan tot wel 4 keer meer lawaai tegenhouden dan standaard dubbel glas zonder geluidwerende functie.

Referenties
Wat klanten zeggen
Inez van Aarst, Apeldoorn
Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling! Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!
Jeroen, Apeldoorn
Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen.
Lex van der Brink, Ugchelen
De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen.
Combineer dit glas met een ventilatierooster

Het doel van geluidswerend glas is zoveel mogelijk geluid buiten houden, waardoor ventileren soms wat moeilijk wordt. Het combineren van dit glas met een geluidswerend ventilatierooster biedt dan uitkomst. 

Onze glasspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning.

Vraag direct een offerte aan

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van geluidsisolerend glas. U kunt bij ons heel eenvoudig een offerte voor dit glastype aanvragen. Of uw geluidsproblemen en wensen met ons bespreken. 

Wij komen desgewenst bij u kijken in de regio Apeldoorn, luisteren en wij voorzien u graag van advies op maat.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?
Wij adviseren graag over geluidswerende beglazing in Apeldoorn en omgeving
Hallo! Waar kan ik u mee helpen?