Wat is inbraakwerend veiligheids glas?

Al heeft u nog zo’n goed alarmsysteem, de meeste inbrekers zijn binnen 3 minuten uw huis weer uit. U kunt uw huis en/of bedrijf nog beter beveiligen door het te voorzien van inbraakwerend glas, uiteraard in combinatie met een goed alarmsysteem.

Wist u dat inbraakwerend veiligheidsglas eigenlijk gelaagd glas is? Bij inbraakwerend glas ontstaat geen opening bij een breuk. Er worden meerdere folies en meerdere glasbladen gebruikt, waardoor het glas een grotere beveiliging biedt. Het kan zelfs praktisch ondoordringbaar worden.

Voor uw (monumentale) woning is het van groot belang om de aanwezige geveluitstraling te behouden. Meerdere panden (o.a. in de Parken) zijn door ons voorzien van nieuw en sterk (beter) monumenten isolatieglas, waarbij het gevelaanzicht behouden blijft en soms zelfs weer wordt teruggebracht in de oorspronkelijke staat.

Inbraakwerend glas in glazen pui

Wij bieden diverse klassen inbraakwerend veiligheidsglas.

Wij zijn een deskundige gesprekspartner. We gaan eerst samen in gesprek en luisteren heel goed naar uw wensen.

Samen bekijken we vervolgens welke klasse inbraakwerend veiligheidsglas geschikt is voor uw wensen en uw woning.

Referenties

Wat vinden onze klanten?

De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen.

Lex van den Brink, Ugchelen

Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling! Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!

Inez van Aarst, Apeldoorn

Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen.

Jeroen, Apeldoorn

Het inbraakwerende veiligheidsglas is verkrijgbaar in diverse klassen.

In de NEN 356 norm zijn deze klassen voor het veiligheidsglas vastgelegd. Voor woningen worden de volgende klassen gehanteerd:

  • P1A Klasse – licht inbraakvertragend
  • P2A/P3A Klasse – standaard inbraakvertragend
  • P4A Klasse – zwaar inbraakvertragend
  • P5A Klasse – extra zwaar inbraakvertragend
Inbraakwerend glas woonkamer

Advies nodig over inbraakwerend glas?

NEEM CONTACT OP