Voorbeelden van glas in lood ramen

Keuze uit blank- tot aan gekleurd glas

Er zijn vele voorbeelden te onderscheiden

Bent u opzoek naar glas in lood inspiratie voor uw woning? Er zijn vele voorbeelden van glas-in-loodramen, die wellicht ook uitermate geschikt zijn voor uw woning. Geldersch Glasbedrijf is al zes jaar specialist op het gebied van het plaatsen van glas-in-loodramen. Glas in lood is toepasbaar in oude- en monumentale panden, maar is ook uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen.

Glas-in-loodramen kunnen naar uw eigen smaak en in iedere kleurcombinatie worden gemaakt, waardoor het passend is voor iedere woning en ieder interieur. Van authentiek tot modern. Gaat u voor felle kleuren en een eenvoudig patroon? Of juist weinig kleur en ingewikkelde patronen. De enorme glas mogelijkheden zorgen voor een persoonlijke touch en creëren een band met uw woning.

voorbeelden glas in lood ramen

Stijlen van glas in lood

Er is keuze uit verschillende stijlen als Jugendstil, Art Deco, Renaissance of Amsterdamse School. Maar, u kunt ook gaan voor een onbeweeglijk design of juist weelderige vormen. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw wensen en wat het beste past bij uw woning

Kenmerken van glas in lood stijlen

De Amsterdamse School kenmerkt zich bijvoorbeeld door het gebruik van brandschilderingen en symmetrische patronen.

Voor de Renaissance daarentegen zijn forse loodlijn en het gebruik van zilvergeel filigraan heel kenmerkend. Ten slotte kenmerkt de Gotische stijl zich door meer gemodelleerde gebrandschilderde figuren.

Voorbeelden gekleurde glas in lood ramen

Glas in lood is verkrijgbaar in verschillende kleuren van blank tot aan gekleurd glas. En door het toepassen van gekleurd glas in lood brengt u veel licht, ambiance en bovendien kleur aan in uw woning. Laat daarom in een donkere woning glas in lood ramen plaatsen.

De mogelijkheden met glas in lood zijn enorm

Wist u bijvoorbeeld dat gekleurd glas in lood ook erg mooi kan zijn als scheidingswand in uw woning. Plaats deze bijvoorbeeld in het midden van uw woonkamer, waardoor u een aparte zithoek creëert. Of voorzie uw huis van een glas-in-lood-deur. Door het combineren van verschillende kleuren en patronen ontstaat er een eigentijdse stijl. Dit maakt glas in lood ook nog eens erg modern. 

Er zijn nog meer voorbeelden van glas in lood

Ook kan het de oplossing zijn voor een raam met uitkijk op een blinde muur. Gekleurd glas in lood kan in dat geval zorgen voor een prachtig lichtspel. Blank glas daarentegen zorgt voor een moderne uitstraling. Het geeft uw huis die authentieke uitstraling in een modern jasje.

Glas in lood rode gloed
Referenties
Wat vinden onze klanten?
Inez van Aarst, Apeldoorn
Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling! Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!
Jeroen, Apeldoorn
Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen.
Lex van der Brink, Ugchelen
De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen.

Vakmanschap in Glas

Woningrenovatie
Isolatieglas geplaatst in een Monumentale woning
HR Monumentenglas in een Monumentaal herenhuis
Geluidsisolerend glas geplaatst in hartje Amsterdam bij monumentale woning
Glasherstel uitgevoerd met Dörr isolerend monumenten glas
voorbeelden van glas in lood ramen
Wij bieden een groots aanbod van glas in lood.

Doordat er zoveel verschillende voorbeelden van glas in lood te onderkennen zijn, helpen wij u graag. Onze specialisten luisteren graag naar uw wensen en behoeften.

Inspiratie voor glas-in-lood-ramen kunt vinden in diverse kerken, maar ook in andere oude gebouwen zijn verschillende voorbeelden van glas in lood te herkennen.

U kunt bij ons uw eigen ontwerp aanleveren of u laten inspireren door één van onze medewerkers. Wij hebben al veel projecten met tevredenheid afgerond. Neem gerust een kijkje bij onze opgeleverde projecten. 

Offerte glas in lood ramen

Meer informatie ontvangen over de kosten voor het plaatsen van glas in lood in uw woning? Geldersch Glasbedrijf kijkt graag samen met u welk type glasoplossing het meest geschikt is. 

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het offerteformulier zo compleet mogelijk in en wij sturen u de offerte spoedig naar u op! Geldersch Glasbedrijf is uw glasspecialist in regio Apeldoorn als het gaat om glas-in-lood-ramen! 

Glas-in-lood ramen voorbeelden

Vandaag de dag zien we steeds meer woningen met glas-in-lood ramen. Glas in lood is onwijs populair en ook super modern

Er zijn vele voorbeelden van glas-in-lood ramen. Glas in lood is verkrijgbaar met veel of juist weinig kleur. En niet alleen de keuze in kleuren is groots. Er is ook heel veel mogelijk als het gaat om vormen. 

Door de diversiteit aan mogelijkheden, is glas in lood toepasbaar in iedere woonstijl. Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden van glas-in- lood ramen? Hieronder vindt u een kleine impressie van ons opgeleverde werk! 

Geïnspireerd geraakt door ons werk?
Wij adviseren u graag over glas in lood in regio Apeldoorn
Hallo! Waar kan ik u mee helpen?