Monumentenglas met coating
Glas van vroeger, isolatie van nu

Monumentenglas coating

Het glas in monumenten staat bekend om de ‘onregelmatige spiegeling’. Dit geeft het glas die bekende authentieke uitstraling. Deze uitstraling wilt u natuurlijk in stand houden! Wij hebben de oplossing voor u, namelijk monumentenglas met coating. 

Op dit glas is een speciale coating aangebracht waardoor het glas een stuk beter isoleert.
Kortom, glas met een authentieke uitstraling en moderne isolatie!

Monumentenglas

Wat is monumentenglas met coating?

Dit is monumentenglas voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat het glas extra goed isoleert. 

De isolatiewaarde staat gelijk aan die van dubbel glas. De coating reflecteert de warmte naar binnen, zodat deze niet verloren gaat.

Zo blijft de warmte in de winter binnen en is het zomers lekker koel in huis. Monumentenglas met coating is verkrijgbaar als isolatieglas, enkel glas en gelaagd glas.

Benieuwd naar de kosten voor uw project? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op. 

Waarom monumentenglas met een coating?

Wilt u uw woning beter isoleren? Of gaat u verbouwen/renoveren? Dat is een goed moment om het enkel glas in een monumentale woning te voorzien van dubbel glas. 

Met monumentenglas voorzien van een coating, behoudt het glas zijn historische karakter. En het glas isoleert een stuk beter, wat u zult merken in uw energiekosten. 

Goed om te weten: de coating van monumentenglas is wel krasgevoelig. Wij adviseren om op te letten als u het glas schoonmaakt.

Referenties
Wat vinden onze klanten?
Inez van Aarst, Apeldoorn
Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling! Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!
Jeroen, Apeldoorn
Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen.
Lex van der Brink, Ugchelen
De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen.

Verkrijgbaar in verschillende diktes

Het glas is in leverbaar in verschillende diktes, waardoor het in de smalle kozijnen van monumenten past. De huidige kozijnen van monumenten bevatten namelijk vaak enkel glas.

Dit glas is een stuk dunner dan dubbelglas, wat vandaag de dag veel wordt gebruikt. 

Elke woning is weer anders en vraagt om specifieke toepassingen. Wij adviseren u graag over de toepasbaarheid in uw woning.

Meer weten over monumentenglas coating?
Wij adviseren u graag