Monumentenglas met coating
Glas van vroeger,
isolatie van nu

Monumentenglas coating

Het glas in monumenten staat bekend om de ‘onregelmatige spiegeling’. Dit geeft het glas die bekende authentieke uitstraling. Deze uitstraling wilt u natuurlijk in stand houden! Wij hebben de oplossing voor u, namelijk monumentenglas met coating. 

Op dit glas is een speciale coating aangebracht, waardoor het glas een stuk beter isoleert.
Kortom, glas met een authentieke uitstraling en moderne isolatie!

Monumentenglas in historisch pand

Wat is monumentenglas met coating?

Monumentenglas met coating is glas dat is voorzien van een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat het glas extra goed isoleert. 

De isolatiewaarde van monumentenglas met coating staat gelijk aan die van dubbelglas. De coating reflecteert de warmte naar binnen, zodat deze niet verloren gaat.

Zo blijft de warmte in de winter binnen en is het zomers lekker koel in huis. Monumentenglas met coating is verkrijgbaar als isolatieglas, enkelglas en gelaagd glas.

Waarom monumentenglas met een coating?

Wilt u uw woning beter isoleren? Of gaat u verbouwen/renoveren? Dat is een goed moment om het enkelglas in een monumentale woning te voorzien van dubbelglas. 

Met monumentenglas met coating behoudt het glas zijn historische karakter. En het glas isoleert een stuk beter, wat u zult merken in uw energiekosten. 

Goed om te weten: de coating van monumenten glas is wel krasgevoelig. Wij adviseren u daarom wel om op te letten als u het glas schoonmaakt.

HR Monumentenglas in een Monumentaal herenhuis
Referenties
Wat vinden onze klanten?
Inez van Aarst, Apeldoorn
Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling! Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!
Jeroen, Apeldoorn
Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen.
Lex van der Brink, Ugchelen
De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen.
Verkrijgbaar in verschillende diktes

Monumenten glas met coating is leverbaar in verschillende diktes, waardoor het in de smalle kozijnen van monumenten past. De huidige kozijnen van monumenten bevatten namelijk vaak enkelglas.

Dit glas is een stuk dunner dan dubbelglas, wat vandaag de dag veel wordt gebruikt. 

Elke woning is weer anders en vraagt om specifieke toepassingen. Wij adviseren u graag over de toepasbaarheid in uw woning.

Offerte monumentenglas coating

Wilt u weten welke passende glasoplossingen Geldersch Glasbedrijf kan bieden voor uw woning in de regio Apeldoorn? 

Onze glasexperts voorzien u graag van advies op maat. U kunt geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte bij ons aanvragen door het invullen van het aanvraagformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een passend advies!

Meer weten over monumentenglas coating?
Wij adviseren u graag in de regio Apeldoorn
Hallo! Waar kan ik u mee helpen?