Modern glas in lood
Het hoeft niet oud en stoffig te zijn

Modern glas in lood

Bij ‘glas in lood’ wordt vaak gedacht aan kerkgebouwen of klassieke huizen met gekleurde raampjes boven de voordeur. Glas in lood heeft namelijk wel een beetje een ‘stoffig en oubollig’ imago. Daardoor is het moeilijk voor te stellen dat deze vorm van raamwerk heel goed toepasbaar is in iedere modern ontworpen woningen. Modern glas in lood, bestaat dat? 

Jazeker, een glas-in-loodraam hoeft echt geen oud en stoffig karakter te hebben. Het kan juist heel strak zijn uitgevoerd, waardoor het een unieke look geeft aan uw moderne woning. Hiermee creëert u juist een authentieke touch! Het combineren van een oude-en nieuw stijl zorgt voor een huis met uitstraling en karakter.

Waarom uw woning met modern glas in lood verreiken.

Glas in lood is nog steeds enorm populair, doordat mensen vinden dat deze raamvorm hun woning warmte en uitstraling toekent. Glas in lood zorgt er ten eerste voor dat de lichtinval in uw huis een totaal ander effect krijgt. 

Als u gaat voor gekleurd glas, wordt de lichtinval enigszins verkleurd door de betreffende kleur van het glas.

Daarnaast zorgt een glas-in-loodraam ervoor dat uw woning een gezelligere uitstraling heeft vanaf de buitenkant. Bezoekers zullen een ‘warm welkom’ gevoel krijgen als ze bij u op bezoek komen. 

Tot slot gaat er natuurlijk niets boven een glas-in-lood-raam waar de historie vanaf spat!

Wij beschikken over een ruim assortiment glas in lood.

Door een grote mogelijkheid aan verschillende soorten kleuren, patronen en glas, kunnen glas-in-loodramen voor verschillende type woningen geschikt zijn. 

Wist u dat glas in lood ook leverbaar is in gekleurd glas? Zonder gekleurd glas is een glas-in-loodraam natuurlijk niet compleet! En het is ook nog eens een goede manier om uw woning te laten stralen. Kortom, er zijn tal van voorbeelden van glas in lood. 

Het toepassen van glas in lood is daarom vandaag de dag heel modern! Kies bijvoorbeeld voor glas in lood in uw bovenramen, wat zorgt voor een stijlvolle en zeer klassieke uitstraling. U kunt ook kiezen voor een binnenraam voorzien van een mooi ontwerp.

Bent u erg creatief? Dan kunt u uiteraard uw eigen ontwerp bij ons aanleveren. Ook kunt u kiezen voor een bestaand ontwerp. Hierbij is het verstandig om u eerst door ons te laten adviseren. 

Onze glasspecialisten helpen u graag met de juiste keuze van modern glas in lood. 

voorbeeld glas in lood ramen gekleurd
Referenties
Wat vinden onze klanten?
Inez van Aarst, Apeldoorn
Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling! Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!
Jeroen, Apeldoorn
Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen.
Lex van der Brink, Ugchelen
De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen.
Wij bieden een groots aanbod van modern glas in lood.

Wij brengen die unieke look terug in uw woning.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen, en zijn specialist op het gebied van glas in lood.

Kom gerust langs in onze showroom in Apeldoorn. Dan kijken wij graag samen met u wat passend is voor uw woning! 

Offerte modern glas in lood

Wilt u weten wat Geldersch Glasbedrijf voor u kan betekenen als het gaat om het plaatsen van glas in lood in uw woning? 

Onze glasspecialisten voorzien u graag van passend advies op maat in de regio Apeldoorn. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Vul het aanvraagformulier in en wij sturen de offerte spoedig naar u toe! 

Glas in lood is erg modern!

Glas in lood is enorm modern! Glas-in-lood ramen zijn passend bij verschillende woonstijlen, van authentiek tot zeer modern. 

Met glas-in-lood ramen kunt u het originele glas in lood behouden en toch profiteren van de vele voordelen die isolatieglas u te bieden heeft.  Benieuwd naar voorbeelden van glas-in-lood ramen

Wij geven u alvast een kleine impressie van ons werk! 

Weten wat past in uw woning?
Wij adviseren graag over
modern glas in lood in regio Apeldoorn
Hallo! Waar kan ik u mee helpen?