Veiligheidsglas

Van inbraakvertragend tot kogelwerend

Veiligheidsglas
3 sterretjes wit

Glas kan als product voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De enorme breedte in productaanbod maakt het mogelijk dat er altijd een product is te benoemen waarmee er behoefte kan worden ingevuld. Veiligheidsglas kan bijdragen aan uw eigen veiligheid en bescherming van eigendommen. 

Er kunnen zich namelijk bepaalde situaties voordoen waarbij de veiligheid van glas een belangrijke rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan een huis vol waardevolle spullen of zekerheid betreft de veiligheid binnenshuis. Veiligheidsglas biedt in dit geval uitkomst, want het is enorm veilig en sterk.

Onze Kennis & Ervaring
panden voorzien van monumentenglas
0
Panden voorzien van veiligheidsglas
0
Glaskussens
0

Wij bieden diverse typen veiligheidsglas aan.

Wij zijn een vakbekwame gesprekspartner in Apeldoorn en omgeving. We gaan eerst samen in gesprek en luisteren heel goed naar uw wensen.

Samen bekijken we vervolgens welke type veiligheidsglas geschikt is voor uw wensen en uw woning. 

Veiligheidsglas in verschillende vormen.

Als we het hebben over veiligheidsglas in de zin van breukrisico, dan kunt u denken aan de volgende producten:

Ook is er veiligheidsglas in de zin van bescherming, ofwel anti-criminaliteitsglas. In dit geval kunt u denken aan inbraak vertragend, inbraak werend of kogelwerend glas.

Referenties
Wat klanten zeggen
Inez van Aarst, Apeldoorn
Dankzij Aart en Marieke helemaal blij met mijn bestelling! Aart spreekt alles duidelijk door en geeft fijn advies, super!
Jeroen, Apeldoorn
Wij zijn tevreden over de service en de plaatsing van Aart Bouman. We hadden wat problemen met de raamlatten en dat is keurig opgelost. Ook trad er een breuk op na een aantal weken en Aart heeft deze ruit zonder problemen snel vervangen. Dus ik zou Aart Bouman zeker aanbevelen.
Lex van der Brink, Ugchelen
De offerte was heel schappelijk. De contacten en verdere afhandeling/plaatsing zijn prima verlopen. Ik zou Bouman zeker aanbevelen.
Welke veiligheid kan veiligheidsglas bieden?

Veiligheidsglas kan u verschillende soorten van veiligheid bieden namelijk valveiligheid, inbraakwerend, letselveilig en kogelwerend. We lichten deze opties graag even toe. 

Offerte veiligheidsglas aanvragen

Er zijn veel verschillende keuzes op het gebied van veiligheidsglas. Weten welk type het meest geschikt is voor uw situatie?

Wij helpen u graag met advies op maat. U kunt eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op maat bij ons aanvragen. U ontvangt dan meer informatie en een kostenoverzicht voor het plaatsen van veiligheidsglas. 

Geldersch Glasbedrijf is uw specialist op het gebied van veiligheidsglas in de regio Apeldoorn.  

Veiligheidsglas biedt meer voordelen naast de beoogde veiligheid.

Uw veiligheidsglas is te combineren met diverse HR-glassoorten, denk bijvoorbeeld aan HR++ of HR+++. Hierdoor zorgt het naast veiligheid, ook voor extra comfort.

Daarnaast houdt gelaagd glas 98% van de uv-straling tegen en bieden gelamineerde producten een betere geluidreductie dan regulier HR+(+) glas.

Wat is veiligheidsglas?

Wat is veiligheidsglas nou precies? Veiligheidsglas is gemaakt van gelaagd- of gehard veiligheidsglas. Deze glassoorten beschikken over een beschermende functie. Veiligheidsglas heeft een letselwerend breukgedrag. Dit betekent dat het risico op ernstig letsel bij glasbreuk klein is.

Er zitten wel degelijk verschillen in gehard- en gelaagd veiligheidsglas. Het grootste verschil zit in wat er gebeurd bij breuk. Benieuwd naar de verschillen? In onze blog: “Wat is veiligheidsglas?” leest u er alles over!

Heeft u advies nodig over veiligheidsglas?
Onze specialisten vertellen u graag meer
Hallo! Waar kan ik u mee helpen?